Maak kennis met John Heesmans

Organisaties ontzorgen..... Daar krijg ik energie van!

Door jarenlange ervaring in diverse horeca-, Leisure- en eventlocaties deel ik graag mijn ervaringen om organisaties te ontzorgen met professionele software. Knippen & plakken met excelletjes en ander papierwerk draagt niet bij aan de efficiency en communicatie op de werkvloer en vergoot de kans op fouten. Door deze onderdelen te automatiseren is alles helder voor iedereen en elimineren we ruimte voor fouten en fraude. Daarnaast hoef je met de boekhouder niet maandelijks terug te kijken naar vervelede statistieken, omdat je vooraf al bezig bent met prognoses en tastbare budgetten.

 • John Heesmans

  Graag maak ik je enthousiast over onze oplossingen om rust in je organisatie te creëren. Voel je vrij om me te contacteren! Want... Automatiseren is een investering in rendement!

 • Connect op LinkedIn

  Elkaar helpen, daar waar we kunnen vindt ik belangrijk. Zo blijf ik graag met je in contact op een professionele manier, waarbij mijn visie is om meer te zijn dan "leverancier".

Heb je stress in het beheren van je operationele bedrijfsvoering? Ik laat je graag zien hoe het WÉL kan!
Image Description

Drijvende kracht Iris Claus

Met onze horeca mindset zetten we nét dat stapje extra om het gewenste resultaat te bereiken

Mijn werkzaamheden binnen Rabbit bestaan voornamelijk uit het geven van trainingen en opstarten van nieuwe implementatietrajecten, iets waar ik dan ook veel plezier en energie uit haal. Al jaren klant óf net aan de slag gaat met onze software; doordat we constant blijven doorontwikkelen is er altijd interessante informatie die ik met veel plezier deel!

 • Iris Claus | Consultant

  Uit ervaring weet ik vooral hoe het niet moet: Ik denk graag mee over hoe we onze software op de juiste manier voor jullie organisatie in kunnen zetten. Zo werken we samen aan meer efficiency, tevredenheid en betere werkprocessen binnen de organisatie.

 • Connect op LinkedIn

  Laten we deel uitmaken van elkaars netwerk! Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden van succesverhalen, nieuwe functionaliteiten en natuurlijk interessante netwerk evenementen.

Samen kijken we waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Benieuwd geworden naar onze software? Neem gerust contact op!
Image Description
cta image

Krachtige software voor optimale bedrijfsvoering

Wil je weten hoe we je kunnen helpen met onze oplossingen?