Personeelsplanning in controle vanuit je broekzak

Altijd je roosters actueel met onze personeels- én managementapp!

Demo aanvragen

Management & Personeel

softwareIntroduction feature image

Stap af van excel en papieren roosters

Medewerkers zijn altijd op de hoogte van hun actuele roosters, krijgen automatisch wijzigingen door en hebben onderling al een ruilverzoek gedaan. Bij het goedkeuren door de leidinggevende worden zij hiervan automatisch op de hoogte gebracht!

Ga voor rust en meer tijd..

Op basis van historische omzetgegevens voorspelt Nostradamus binnen gestelde normen je budgetten. Op deze manier stuur je je team voordat de dag is gestart met tastbare statistieken
Nostradamus weet de kostprijs op medewerker-niveau en laat je actuele cijfers zien. Zo heb je meer grip op je bedrijfsvoering!
Door slimme koppelingen is prognosticeren op gastenaantallen een fluitje van een cent. Nostradamus houdt het aantal gasten met de gemiddelde besteding voor je bij.

FEATURES DIE JOUW BEDRIJFSVOERING OPTIMALISEREN

EEN GREEP UIT JOUW TOEKOMSTIGE OPLOSSING

Een goede personeelsplanning maken is een hele puzzel. Je moet als planner met vele zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan de Arbeidstijdenwet, de wensen en behoeften van de medewerkers, de piek- en daluren binnen de organisatie, de contracturen en de teamafspraken. Uiteindelijk draait het om het inroosteren van de juiste medewerkers op de juiste plek en de juiste tijd, zonder dat er sprake is van over- of onderbezetting. 

Eenvoudig roosteren.....

Nostradamus werkt met een diversiteit aan templates. Zo kun je de vaste afspraken met medewerkers eenvoudig vastleggen wanneer het gaat om vaste diensten, vrije dagen en beschikbaarheid. De voorbereidingen voor elk te bedenken scenario ligt hierin vast zodat je eenvoudig het template aanroept wat bij deze dag past. Hier en daar nog de open diensten vervullen met beschikbare medewerkers en publiceren maar! De medewerkers worden automtisch op de hoogte gebracht met een notificatie in onze complete Personeelsapp!

Meer info

Urenregistratie voor elkaar.....

Het ene na het andere excelletje heb je vast voorbij zien komen. Het overzicht verlies je nooit meer, omdat Nostradamus de gehele urenregistratie voor haar rekening neemt. JE hoeft enkel nog te controleren. Zijn je medewerkers vergeten te klokken. Geen nood, ze komen er zelf wel met een correctieverzoek. Zo heb je er geen omkijken naar en klik je de uren in een handomdraai naar je verloningssoftware met de handige koppelingen met de meest reguliere salarissystemen.

Meer info

Plannnen op basis van de juiste prognose.....

We voorspellen graag met je mee. Zo kijkt jouw software naar historische gegevens als omzetten, aantal gasten/klanten en gemiddelde bestedingen om je te voorzien van de juiste prognose. Hierbij gaan we je automatisch voorzien van de juiste budgetten in uren, productiviteit en loonkosten(percentages). Even de juiste medewerkers nog inrooster aan de hand van deze statistieken en je hebt je planning dik voor elkaar....

Meer info

Stel je eens voor dat je nú al weet hoe je bedrijf morgen presteert.

Jij hebt inzicht in alle statistieken. Bespaar tijd en kosten

loadingFeatures feature image
  • Flexibel
  • Digital & Online
  • Handige apps
  • Gebruiksvriendelijk

Nieuwsgierig naar jouw oplossing?

We voorspellen graag hoeveel je kunt besparen.

Plan een kennismaking & demo sessie

Omdat we begrijpen dat automatiseren een lastige keuze zou kunnen zijn, geven we je graag een kijkje in onze software en schetsen we graag jouw oplossing.
Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende demo.

cta img
Workshop voor bestaande gebruikers?

Ben je nieuw in onze software? Wisselingen in personeel? 
Voor een optimaal rendement bieden we diverse mogelijkheden voor jouw als gewaardeerde relatie.
Informeer naar de mogelijkheden.

cta img
Koppelingen

Samenwerken met partners doen we graag

Omdat we niet in álles het beste kunnen zijn, werken we graag samen met partners welke ieder hun professionele expertises hebben. Dit voor jouw oplossing!